61- JOAN ARENAS i I VILÀ

Referent dels jutges locals d’atletisme

 

En Joan Arenas és l’àrbitre d’atletisme amb més antiguitat dels que exerceixen a la Pista Municipal de Sant Celoni.

Va iniciar-se a l’any 1981 en el primer curs de formació que es va organitzar a Sant Celoni, va ser a l’Escola Avet Roig on es van realitzar les classes teòriques, impartides per la Cloti Valero i en Josep M. Estruch.

Inaugurada la Pista d’Atletisme al 1982, es van continuar els cursos de formació per a nous aspirants a col·legiats i, en Joan, va ser un dels dinamitzadors més destacats.

Posteriorment va promocionar i obtingué el títol de Jutge Nacional de la RFEA, també va accedir  com a Jutge especialista del Pannell de marxa.

El 24 de març del 2006, el Col·legi Català de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme li va lliurar una insígnia de plata pels seus vint-i-cinc anys de dedicació.

Recentment, durant aquest any 2018, els seus companys de la Delegació Local del Col·legi Català de Jutges, li va retre un reconeixement i li van lliurar un Diploma acreditatiu dels seus anys de dedicació.

La llarga trajectòria, iniciada al 1981, i la seva. sempre desinteressada col·laboració amb les competicions atlètiques que s’organitzen a Sant Celoni, ha estat el motiu pel qual els seus companys de la Delegació Local del Comitè Català de Jutges, li han lliurat aquest reconeixement més que merescut.

Joan Arenas i Vilà, tot un referent per a les noves promocions de jutges,

Foto: Els àrbitres Joan Arenas acompanyat de Rafael Cobos i Adrià Galin