53- EL PROCÉS PER A UNA FUSIÓ DE L’ATLETISME

La decisió en mans dels socis del CA Sant Celoni.

 

La voluntat de l’Ajuntament és fusionar els dos  clubs d’atletisme.

Tant l’alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, com el regidor d’Esports, Ernest Vilà, han deixat clar que la seva il·lusió seria que les dues entitats atlètiques es fusionessin.

Això es va fer públic el passat 9 de març en el decurs de la presentació del Campionat de Catalunya de 10.000 metres, que va organitzar el CA Baix Montseny.

En la mateixa línia va estar el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme que va assistir a l’acte.

La resposta d’Albert Galin, president del CA Baix Montseny, va ser immediata assegurant que en cap cas seria aquesta entitat la que posaria pegues per a una possible fusió.

Uns dies després, Donato Pacheco, president del CA Sant Celoni i Josep Ruiz també han deixat clar en unes declaracions a Nació Digital que son un club amb molta història i que difícilment es podran fusionar però, si arriba el moment «qui haurà de prendre la decisió final seran els socis»

Amb totes les dificultats que això comporta, aquesta és la situació:

– Els uns, no es giren d’esaquena.

– Els altres, deixen que siguin els socis qui decideixin.

L’Ajuntament celebraria que ambdues entitats es posessin d’acord.

Amb aquestes manifestacions fetes públiques, tot apunta i sembla indicar que estem a les portes d’un nou cicle atlètic amb una possible fusió de l’atletisme. De moment a la proposta llançada per l’Ajuntament, ja s’han posicionat les parts i se’n parla de manera interna. El següent pas serà seura en una taula per negociar la manera i el fons de la nova situació.

Pista d'atletisme Sant Celoni