52- NOVES PROMOCIONS DE JUTGES

Al 2011. sorgeix una nova generació de Jutges a la Pista Municipal de Sant Celoni.

 

Amb la creació del Club Atletisme Baix Montseny es dona un important impuls a l’atletisme local. Retornen les competicions a la Pista, es recuperen velles organitzacions com el Cros d’àmbit català, el Gran Premi de Marxa i altres competicions en pista.

Les instal·lacions atlètiques, que en els darrers anys havien estat abandonades per la manca d’activitat, torna a estar activada i molt presents en el panorama de l’atletisme català.

Les diverses proves de control, el Meeting Màsters, el Critèrium d’Atletisme, el Cros, la Marxa i el Memorial Josep Novell, en son alguns dels exemples més clars.

D’aquesta embranzida i després de més de trenta anys sense promocionar nous jutges,  es genera una nova adscripció de col·legiats.

Al 2011, emergeix una nova generació de jutges que agafen el relleu de Joan Arenas i Jesús Masferrer que han estat els darrers de les primeres promoció, a l’inici de la Pista d’Atletisme, que han actuat a Sant Celoni

Posteriorment, el grup s’ha anat ampliant, en funció d’anar aprovant els exàmens els diferents aspirants que s’han format i presentat als exàmens.

Actualment, la Pista disposa d’una dotzena d’àrbitres que fan possible les organitzacions atlètiques.

Foto: Primers membres locals incorporats al Col·legi Català de Jutges de la FCA aquest s.XXI (2011)