40- EL 75è. ANIVERSARI DE LA FCA .

El 4 d’agost de 1990 va tenir lloc a Sant Celoni la celebració del 75è aniversari,

 

Amb una Trobada Internacional d’Atletisme entre diferents seleccions es va commemorar la fundació de la Federació Catalana d’Atletisme, la primera de tot l’Estat espanyol, que es va produir el 2 de setembre de 1915.

Van ser els equips representatius de Catalunya, Euskadi, Languedoc, Piemont i Sardenya els que es van reunir per disputar aquesta competició.

 

La selecció catalana va comptar amb la presència i participació dels atletes locals Dídac Mañas, César Gómez, Andreu Gómez i Carles Lombarte que van formar l’equip de relleus 4×400 metres, prova en la que havien guanyat la medalla d’or, dues setmanes abans, al proclamar-se Campions de Catalunya i que assolirien poc desprès, el cinquè lloc a la final dels Campionats Estatals celebrats a Xerès.

La Festa del 75è Aniversari es va cloure amb un sopar per a 500 persones als jardins de la Rectoria Vella ofert per l’Ajuntament de Sant Celoni a tots els participants, organitzadors i àrbitres que van assistir-hi.