34- ELS PRIMERS ENTRENADORS D’ATLETISME

A l’any 1999 hi havia a la Pista Municipal d’Atletisme de Sant Celoni 5 entrenadors de la ENE.

El primer entrenador va ser l’Albert Galin a l’any 1975, el qual era professor de l’Escola Nacional d’Entrenadors de la RFEA i, posteriorment, de l’Escola Catalana de l’Esport.

L’Albert Galin, amb l’objectiu d’arrelar l’atletisme a la població i en  un context d’expansió i desenvolupament de l’atletisme local es va decidir a iniciar un procés per a la formació de nous entrenadors entre els atletes més destacats. D’aquesta manera, van ser diversos els candidats que van iniciar els cursos per accedir a la titulació com a tècnics d’atletisme.

Alguns van quedar-se amb el títol de Monitors i altres van continuar els estudis durant tres anys per arribar a ser Entrenador.

A l’any 1999 trobem a Sant Celoni els següents cinc entrenadors: Albert Galin, Carles Lombarte, Andreu Gómez, Miquel A. Lombarte i César Gómez. A excepció d’aquest últim, al 2017, tots continuen realitzant les seves funcions a la Pista Municipal de Sant Celoni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Escut de l’Escola Nacional d’Entrenadors de la RFEA,