30- COPA PIRINEUS A SANT CELONI

El 1988 arribà a Sant Celoni aquesta competició entre els equips francesos i catalans.

La Copa, que es va disputà entre el 1964 i el 1991, va tenir la participació del Club local, essent en Josep  M. Tura i l’Albert Galin els principals gestors per aconseguir que el CA Sant Celoni pogués prendre part.

Hi participaven equips catalans i francesos de les dues bandes dels Pirineus. La primera edició tingué lloc a l’octubre del 1964 i fins el 1991 se celebrà cada any amb alguna excepció. La competició femenina s’inicià el 1969.

El FC Barcelona, dominà la competició masculina, mentre que el Toulouse en categoria femenina. També figuren al palmarès el CN Barcelona, l’ASUP Perpinyà, el Garona, el CA Granollers i la Joventut Atlètica Sabadell.

La competició era a dues jornades, una a França i l’altre a Catalunya. El 30 d’octubre de 1988, se celebrà a Sant Celoni la segona jornada de la competició. En aquesta ocasió els equips participants van ser el Perpignan, el Béziers, el Carcassone, el Fronton, el Palafrugell, el Granollers, el Sabadell i el Sant Celoni.

En 1991, l’equip masculí de Sant Celoni es va classificar en la tercera posició.

 

Foto: Cartell de la competició.