16- PRESENCIA A LA LLIGA CATALANA

Des de la temporada 1975-76, Sant Celoni va participar a la Lliga Catalana.

 

L’atletisme celoní va debutar a la Lliga Catalana de Clubs a la temporada 1975-76. com es demostra en el retall de la premsa d’aquella època.

A partir de 1982, amb la Pista d’Atletisme inaugurada, han estat diverses les jornades de Lliga organitzades a Sant Celoni.

El primer equip, a la categoria masculina i femenina es va formar amb els atletes més grans que van participar en el «I Curset d’Iniciació a l’Atletisme», alguns alumnes de batxiller i altres que es van anar incorporant.

Els atletes més destacats que formaven l’equip, entre altres, eren Francesc Botonero, Rafael Cobos, César Gómez Cortada, Joaquim Colominas, Ramon Fugarolas, Xavier Pascual, González Puyol, etc.

Entre les femenines, hi havia, Helena Novell, Montse Gómez, Pilar Puig, Anna M. Martínez, Conchita Clopés, entre altres.

La presència de Sant Celoni es va mantenir sense interrupció fins a la temporada 2006-07 en que es va deixar de participar.

 

 

Foto: Retall de premsa aparegut a «El Mundo Deportivo» el dijous 11 de Novembre de 1976, fent referència al debut de  l’equip en la Lliga Catalana.

 

Foto: L’equip masculí de la temporada 1977-78 a l’Estadi Joan Serrahíma de Barcelona..